Onze diensten

Studio Thuus is gespecialiseerd in verkoopstyling. Verkoopstyling brengt de pluspunten van uw woning optimaal in beeld door onder andere het optimaliseren van de juiste lichtinval en belangrijke zichtlijnen te accentueren. Met een geringe investering komt uw woning beter in beeld en dat betaalt zich dubbel en dwars uit!

Verkoopstyling

Interieurstyling

Interieuradvies

Verkoopstyling

Interieurstyling

Interieuradvies

Geen tweede kans voor een eerste indruk.....

DIENSTEN

Verkoop
styling

Verkoopstyling is het professioneel stylen en verkoop klaar maken van woningen met als doel een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Potentiële huizenkopers “shoppen” eerst online op bijvoorbeeld Funda. Het is daarom belangrijk dat uw woning eruit springt tussen het huidige woningaanbod.

Voor potentiële kopers is de gezelligheid die u gecreëerd heeft niet van toegevoegde waarde. Integendeel, het is lastig om door andermans inrichting heen te kijken. Hierdoor verliezen kopers de mogelijkheden van de woning uit het oog en dit kan dus direct een belemmering vormen om een bezichtiging te plannen.

Door Studio Thuus in te schakelen voorkomt u dit alles. Als verkoopstylist help ik u om de woning voor een grotere doelgroep aantrekkelijk te maken. Inmiddels is wel gebleken dat woningen die gestyled zijn door een verkoopstylist sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden.  Als gecertificeerd stylist van House of KIKI werk ik volgens de HANDS-ON methode.

Kleine investering, groot resultaat!

Dat betekent geen dure adviezen maar direct de handen uit de mouwen en zoveel mogelijk werken met de meubels en accessoires die in het huis aanwezig zijn. Voor een optimaal resultaat is het soms nog wenselijk om een accessoirepakket aan te schaffen die na de styling uw eigendom blijft. Hierdoor laten we de ruimtes, lichtinval en sterke punten van uw woning optimaal naar voren komen en worden de knelpunten aan het zicht onttrokken. Hierdoor zien potentiële kopers alle mogelijkheden die uw woning te bieden heeft.

Staat uw woning al een tijd te koop zonder het gewenste resultaat en denkt u erover om misschien de prijs te laten zakken? Zonde, want uw woning is meer waard dan wat u er op deze manier voor gaat krijgen! U kunt dit voorkomen door te investeren in een verkoopstylist. Studio Thuus kan u daarbij helpen! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart

DIENSTEN

Interieur
styling

Gaat u verhuizen, verbouwen of is het bestaande interieur toe aan een upgrade? De meeste mensen weten wel wat voor een sfeer ze willen maar vinden het lastig om een keus te maken.

 

Studio Thuus komt u dan ook graag helpen met die nieuwe kleur op de wand, de juiste meubels of een andere indeling van de woonkamer. Ook een interieur advies voor de gehele woning behoort tot de mogelijkheden. Ik streef naar een goede verhouding tussen oud en nieuw, kleur- en materiaalgebruik, meubels en accessoires en een evenwichtige indeling. Dit alles zorgt voor het creëren van de juiste sfeer. Door goed naar uw wensen te luisteren komen we samen tot geweldige ideeën en oplossingen en zorgt Studio Thuus voor die warme sfeer waar u naar op zoek bent en die bij u past. Voor elk budget is het mogelijk een “Thuus” te maken!

 

Ook voor bedrijven kan Studio Thuus een interieurstyling/advies verzorgen. De tijd van kale en sfeerloze kantoren is voorbij, een goede en sfeervolle werkomgeving stimuleert de productiviteit van de werknemers en maakt dat iedereen met plezier naar het werk gaat! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar wat wij kunnen leveren?

DIENSTEN

Meubel
verhuur

Staat uw woning leeg in de verkoop en lukt het maar niet om te verkopen? Of bent u een projectontwikkelaar, makelaar of woningbouwvereniging en wilt u uw modelwoning ingericht hebben?

 

Studio Thuus richt uw huis of modelwoning in met echt meubels zodat deze aantrekkelijk wordt voor kijkers en kopers. Een sfeervol ingerichte woning verkoopt namelijk beter!

 

De gehele woning wordt ingericht met echte meubels zoals een bank, eettafel met stoelen, bedden, verlichting en accessoires.

 

Is de woning verkocht? Dan worden in overleg alle meubels weer opgehaald.