Over Studio Thuus

Als gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist werk ik volgens de HANDS-ON methode. Dat betekent geen dure schriftelijke adviezen maar daadwerkelijk de handen uit de mouwen, Doorgaans kan een woning binnen 1 a 2 dagen al verkoop klaar zijn. Daarbij werk ik zoveel mogelijk met de eigen meubels en accessoires die in de woning aanwezig zijn, eventueel aangevuld met accessoirepakketten. Wilt u uw kansen op een snellere verkoop vergroten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

OVER ONS

Wie zijn wij?

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door House of KIKI, bekend van het RTL programma “Uitstel van Executie” en “De TV-makelaar” Ik ben aangesloten bij het Centraal netwerk voor verkoopstylisten ( CNVV). House of KIKI is bij het CRKBO geregistreerd en door het NVM erkend.

Leuk om kennis te maken! Ik ben Lucia en woon met mijn gezin in Bunschoten-Spakenburg. Interieur is altijd mijn passie geweest, vroeger thuis altijd al mijn kamer stylen en veranderen en later toen ik mijn eigen woningen kreeg kon ik helemaal los! Ook bij familie en vrienden heb ik menig woning voorzien van advies en styling, soms zelf al vanaf de bouw van de woning betrokken bij vloerkeuze, meubels, kleuren en stoffen en het inrichten/afstylen van de gehele woning. Ik kijk het liefst naar alle woonprogramma’s, kan uren op Funda rond dwalen en geniet enorm van alle woonbladen voor inspiratie.

Studio Thuus werkt zowel voor de particuliere als zakelijke markt in de regio Eemland, Het Gooi en ook op de Veluwe. Woont u buiten deze regio’s maar toch geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, ik denk graag met u mee!

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Contact
+ 31 6 20 73 43 70​