Tarieven

Onterecht wordt er vaak gedacht dat verkoopstyling duur is. De kosten van een verkoopstyling bedragen echter nog geen 0,5 % van de vraagprijs. Verkoopstyling is dus vele malen goedkoper en effectiever en betaalt zich 9 van de 10 keer dubbel en dwars terug!

TARIEVEN

Onze tarieven

Onterecht wordt er vaak gedacht dat verkoopstyling duur is. De kosten van een verkoopstyling bedragen echter nog geen 0,5 % van de vraagprijs. Dit terwijl er wel vaak 10% gezakt wordt in de verkoopprijs met stappen van €5000,- of €10.000,-

Verkoopstyling is dus vele malen goedkoper en effectiever en betaalt zich 9 van de 10 keer dubbel en dwars terug!

En wist u dat wanneer u uw woning met overwaarde verkoopt u de kosten van verkoopstyling fiscaal mag aftrekken? Neem voor meer informatie contact op met uw financieel adviseur!

Verkoopstyling

  • Verkoopstyling is al mogelijk vanaf €475,- incl BTW. Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Graag informeer ik u naar de pakketten die ik u kan aanbieden. Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek of stuur een mail voor meer informatie.

Interieurstyling

  • Van een complete interieurstyling tot alleen een advies van kleuren, stoffen of materialen. Of het schuiven van meubels om tot een andere inrichting te komen, er zijn vele mogelijkheden die ik u kan bieden. Omdat geen enkele woning hetzelfde is krijgt u na ons gesprek een offerte op maat. Vraag een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek aan voor de vele mogelijkheden.

Meubelverhuur

  • Staat uw woning leeg en lukt het maar niet om het te verkopen? Of bent u een projectontwikkelaar en wilt u uw modelwoning ingericht hebben? Studio Thuus richt u (model)woning in met echte meubels. Want een ingerichte woning wordt aantrekkelijker voor kijkers en een sfeervol ingerichte woning verkoopt beter.
  • Prijzen op aanvraag

– Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos  en vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht

– Alle prijzen zijn incl 21% BTW en reiskosten

– Geen reiskosten binnen Bunschoten-Spakenburg, daarbuiten 0,25 per km, eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van opdrachtgever

– Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten alle tijde aangepast worden

– Facturen dienen binnen 14 dagen voldaan te zijn

– Op alle offertes zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

REVIEWS

Wat klanten over ons zeggen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Stuart
Contact
+ 31 6 20 73 43 70